• Huh hellettä! Huomioithan että suklaa saattaa sulaa postituksen aikana! Emme siis suosittele suklaan tilaamista kuumalla ilmalla!
 • Huh hellettä! Huomioithan että suklaa saattaa sulaa postituksen aikana! Emme siis suosittele suklaan tilaamista kuumalla ilmalla!

Toimitus suoraan lahjansaajalle

Toimitamme valitsemasi tuotteet postitse suoraan lahjan saajalle. Toimi näin:

 1. Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin
 2. Jos haluat, voit liittää tilaukseen veloituksettoman TERVEHDYSkortin tai ÄITIENPÄIVÄkortin
 3. Siirry kassalle ja anna omat tietosi
 4. Laita täppä kohtaan "Toimitusosoite" - anna lahjan saajan toimitusosoite
 5. Kirjoita vastaanottajan tiedot. Huom! Anna myös vastaanottajan puhelinnumero (ei omaasi) jotta tieto paketista menee varmasti oikeaan osoitteeseen. Anna myös vastaanottajan sähköpostiosoite, jos se on tiedossa. (Jos sähköpostiosoite ei ole tiedossa, voit laittaa oman sähköpostiosoitteesi.)
 6. Valitse haluamasi toimitustapa
 7. Valitse maksutapa
 8. HUOM! Maksutavan valinnan jälkeen, mutta ennen maksua tulee eteen viestikenttä: Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset. Kirjaa tähän kenttään toiveesi toimituksen suhteen ja mahdollinen tervehdys korttiin.
 9. Suorita maksu
 10. Suosittelemme ilmoittamaan lahjan saajalle etukäteen, että lähetys on tulossa. Välillä on käynyt niin, että lahjan saaja on jättänyt lahjan hakematta postista tai kieltäytynyt ottamasta vastaan kotipakettia, kun ei ole itse tilannut mitään, eikä siksi osaa odottaa lähetystä.